РЕЦЕПТИ ПЕРШИХ СТРАВ РЕЦЕПТИ ДРУГИХ СТРАВ РЕЦЕПТИ ЗАКУСОК ЗДОБА ДЕСЕРТИ САЛАТИ НАПОЇ ГАРНІРИ
бульйони
заправні супи
супи з м'ясом
супи овочеві і грибні
холодні супи
супи-пюре
інші супи
страви з кролика, птахи, і дичини
страви з риби і морепродуктів
страви з м'яса і субпродуктів
овочеві страви
омлети, яєчні,страви з яєць
страви з макаронних виробів
страви з бобових
з сиру і молокопродуктів
страви з грибів
борошняні і круп'яні страви
закуски з м'яса і м'ясопродуктів
закуски з риби і морепродуктів
овочеві закуски
закуски з яєць і молокопродуктів
торти і тістечка
піца, пиріжки та пиріжки
печиво, дрібна випічка
фаршиі начинки
креми, сиропи, помадки
кекси, рулети, пудинги, та інші
млинці
желе, муси, самбуки, парфе
креми
інші десерти
З фруктів, і ягід
Джеми, варення, мармелад
салати і вінегрети
м'ясні салати
салати з риби і морепродуктів
овочеві і зелені салати
фруктові салати
з сиром і сиром, яєчні
інші салати
чай, кави
какао, шоколад, молоко, вершки
напої з ягід, фруктів, овочів
сбитни і кваси
коктейлі,крюшони тощо .
алкоголні напої
З овочів і грибів
різні гарніри
На кухнi:
СОУСИ І ЗАПРАВКИ
Національна кухня
Дитяче харчування
Вегетаріанська кухня
Святкові рецепти
Рецепти швидкого приготування
Давні рецепти
Рецепти для мікрохвильовї печі
Дієтичне харчування
Приправи і прянощі
Корисні поради господиням
Рецепти домашніх заготовок
Сервировката окраса столу
БУТЕРИ
Рецепти наших читачів
Це цікаво
Інші рецепти
Останнi надходження


Див. також:
Хмарки тегiв:)
Баклажани, варіант, горіхами, грибами, Закуска, Запеканка, Капуста, капусти, картоплею, Картопля, коктейль, котлети, креветками, курка, курки, кухня, овочами, печиво, пиріг, Пирог, помідорами, рецепт, рецепти, риба, Рулет, рулетики, салат, салатик, Святковий, сиром, смачний, соус, соусі, соусом, страви, страву, Торт, фаршировані, цибулею, яблуками

Усі теги
  
РЕЦЕПТИ ДРУГИХ СТРАВ » страви з м'яса і субпродуктів : котлети з брюссельської капусти і картоплі
На 4 порції:
500 грн картоплі
50 грн масла
100 грн бекону,дрібно порізаного(за бажання)
250 грн брюссельської капусти
порізаний петрушка

1.Зварити 500 грн картоплі,зробити картопляне пюре з олією,приправити. Обжарить100 грн бекону(за бажання)до шкварочек,додати в картопляне пюре,потім додати 250 грн отвареннойй дрібно порізаної брюссельської капусти. Сформувати 4 котлети .

2.Нагреть3 ст л олії в сковорідці і обсмажити протягом 4ххв із боку. Подавати з шматочками холодної індички,помідорами і томатним чатни.

Див. також: Картофельнаякорж