РЕЦЕПТИ ПЕРШИХ СТРАВ РЕЦЕПТИ ДРУГИХ СТРАВ РЕЦЕПТИ ЗАКУСОК ЗДОБА ДЕСЕРТИ САЛАТИ НАПОЇ ГАРНІРИ
бульйони
заправні супи
супи з м'ясом
супи овочеві і грибні
холодні супи
супи-пюре
інші супи
страви з кролика, птахи, і дичини
страви з риби і морепродуктів
страви з м'яса і субпродуктів
овочеві страви
омлети, яєчні,страви з яєць
страви з макаронних виробів
страви з бобових
з сиру і молокопродуктів
страви з грибів
борошняні і круп'яні страви
закуски з м'яса і м'ясопродуктів
закуски з риби і морепродуктів
овочеві закуски
закуски з яєць і молокопродуктів
торти і тістечка
піца, пиріжки та пиріжки
печиво, дрібна випічка
фаршиі начинки
креми, сиропи, помадки
кекси, рулети, пудинги, та інші
млинці
желе, муси, самбуки, парфе
креми
інші десерти
З фруктів, і ягід
Джеми, варення, мармелад
салати і вінегрети
м'ясні салати
салати з риби і морепродуктів
овочеві і зелені салати
фруктові салати
з сиром і сиром, яєчні
інші салати
чай, кави
какао, шоколад, молоко, вершки
напої з ягід, фруктів, овочів
сбитни і кваси
коктейлі,крюшони тощо .
алкоголні напої
З овочів і грибів
різні гарніри
На кухнi:
СОУСИ І ЗАПРАВКИ
Національна кухня
Дитяче харчування
Вегетаріанська кухня
Святкові рецепти
Рецепти швидкого приготування
Давні рецепти
Рецепти для мікрохвильовї печі
Дієтичне харчування
Приправи і прянощі
Корисні поради господиням
Рецепти домашніх заготовок
Сервировката окраса столу
БУТЕРИ
Рецепти наших читачів
Це цікаво
Інші рецепти
Останнi надходження


Див. також:
Хмарки тегiв:)
Баклажани, варіант, горіхами, грибами, Закуска, Запеканка, Капуста, капусти, картоплею, Картопля, коктейль, котлети, креветками, курка, курки, кухня, овочами, печиво, пиріг, Пирог, помідорами, рецепт, рецепти, риба, Рулет, рулетики, салат, салатик, Святковий, сиром, смачний, соус, соусі, соусом, страви, страву, Торт, фаршировані, цибулею, яблуками

Усі теги
  
ЗДОБА » піца, пиріжки та пиріжки : Пиріжки з м'ясом
30-35 пиріжків

20 грн . дріжджів
1/4 ст . теплої води .
1 год . л . цукру .
4 ст . борошна(1/2 кг .),просіяної .
50 грн . маргарину,розтопленого .
1 білок .
1-1 1/2 ст . води .

Начинка:
5 ст . л . олії .
3 великих цибулі,дрібно нарезаних.
300 грн . фаршу .
1 год . л . КАМУНа(спеція)
1/2 год . л . чорного перцю .
1/2 год . л . пекучої паприки .
1/2 год . л . солі .
1/2 ст . мигдалю білого(очищеного)
1/2 родзинок(без кісточок)
20 гілочок дрібно нарезанойпетрушки .

1 . Тесто:Растопитьдріжджі в теплої води та додати цукор . Поставити в тепле місце до появи піни .

2 . У миску покласти борошно в центрі зробити ямку . Вилитьв нею маргарин і дріжджі . Перешкоджати і замісити гладке тісто,потихеньку додавати воду . Поставити в тепле місце “відпочивати ”на 30 хвилин .

3 . Начинка:Нагретьолію на сковорідці і смажити цибулю до напівпрозорості . Додати м'ясо і спеції . Добре завадити і додати мигдаль та ізюм(коли треба,додати води). Добре завадити і варити приблизно 10 хвилин на середньому вогні . Додати петрушку,завадити . Охолодити .

4 . Раскативаемз тіста 30-35 кульок однакового розміру . Дати їм “відпочити ”ще 10 хвилин і розкатати кожен кулька до кола завтовшки 1/2 див . Вцентркола покласти ст . л . начинки і зліпити півмісяць(вареник). Укладиватьпиріжки на змащений лист і накрити рушником . Поставити в тепле місце одну годину . Пиріжки поднимятся. Нагретьдуховку до середньої температури(180с°).

5 . Піч на середньої температурі 25-30 хвилин . Подавати гарячими .

Див. також: Пирогіз помаранчами і мигдалем